Przykładowe menu
Poniższe menu to nasza propozycja dla imprez dwudniowych. Jesteśmy otwarci na wszelkie zmiany i modyfikacje, tak aby Państwa impreza była taka, jaką sobie wymarzyliście.
Dzień I
1. Rosół z makaronem z kluskami mięsnymi
2. Karczek, udko wyluzowane, rolada drobiowa (szynka i brokuł) i wieprzowa, udziec z indyka, kluski śląskie, sos, kapusta biała, kapusta czerwona, sałata zielona, sałata zielona, marchewka
3. Kompot, ciastka drobne, owoce, galaretka lub lody
4. Kawa, herbata, tort, ciasta
5. Zimna płyta: sery, ryby, opiekane lub w sosie greckim śledzie, grzanki z masłem czosnkowym
6. Kotlet schabowy panierowany, z pieczarką, zapiekane z pomidorem, serem, śmietaną, dodatki np.: sałatka jarzynowa lub selerowa, ziemniaki zapiekane lub frytki, sałata pekińska
7. Zimna płyta: wędliny, tymbaliki, sałatka z zupek chińskich lub tortelini
8. Żeberko pieczone, szaszłyki, wędzonka, golonko, ziemniaki, buraczki, kapusta zasmażana lub inna.
9. Barszcz + pasztecik.
Dzień II
1. Kwaśnica, żurek, zalewajka
2. Mięso, ziemniaki, dodatki
3. Kompot
4. Kawa, herbata, ciasta